Home > Xp Home > XP Home SP2--Error Reporting

XP Home SP2--Error Reporting

Nor will it update on her computer,-she's running FF Sage 1.3.6 & Win 2000. Error reports / bugs 25 Edit I've found a feed that validates but still gets an XML Parse Error in Sage. I'll also add a note to my original message specifically suggesting that folks create a restore point before proceeding, since again there are many configuration variables.--Lauren-- Sep 30, 2005 10:49 PM Clicking Continue does nothing. navigate here

Sage 1.3.6, Firefox 1.5: When refreshing the feeds, sometimes they do not display that there is something new. First, it should only be considered for XP systems that have SP2 installed. Problems with RSS feeds causing XML parse error, same problem as previous note. Is there a config line in about:config or elsewhere that produces this behaviour?

I'm using an English FF in my office and there is no problem here. Error reports / bugs 27 Edit The download link on the main page (http://sage.mozdev.org/install/) is broken. First they were in alphabetical order, now they're chronological maybe, but anyway, they have become impossible to sort, moving a bookmark into another place will give weird unpredictable results. Justin contributed to Windows XP All-in-One Desk Reference For Dummies.

by R. Install XP (in your case, XP SP1 CD).2. I changed it to " ampersand amp semicolon lt semicolon" so it would render correctly. Your cache administrator is webmaster. </p><p>Apple also gets low marks in this situation for installer error reporting, and for how they've handled the situation publicly since the problems became known.--Lauren-- Oct 1, 2005 9:43 AM Helpful SHOW ME NOW CNET © CBS Interactive Inc.  /  All Rights Reserved. USABILITY BROKEN Edit Do not change default shortcut if users are accustomed to it, EVER! Sage displays a blank title for these feeds. </p><p>Sage 1.4 is working with a Mac running 10.5.3 with version 3 of Firefox. Unfortunately that means that if I have two tabs open and I open RSS feed #1 in one tab, click on an item and then open RSS feed #2 in the Any insight would be helpfull. I have Sync.Bookmarks extension, as noted before, this could be the problem. </p><p>Error reports / bugs 4 Edit Sage won't uninstall cleanly on my Firefox 1.0.4 installation. please give error message numbers and details if possible.if it's not a fix for a particular error message, would you mind telling us theb symptomsof the particular installation problems that you've With the release of Service Pack 2 (SP2), Windows XP now provides better protection against viruses,...https://books.google.com/books/about/Windows_XP_Home_Edition.html?id=JTWyzf9_QPAC&utm_source=gb-gplus-shareWindows XP Home EditionMy libraryHelpAdvanced Book SearchGet print bookNo eBook availableO'ReillyAmazon.comBarnes&Noble.com - $12.50 and upBooks-A-Million - You have to set it up each time you start Firefox. </p><p>Using "Organize bookmarks" didn't reveal the missing feeds, unfortunately. <a href="http://comvurgent.com/xp-home/xp-home-and-media-center-dual-boot-error.html">check over here</a> This equals 1.5gb and your machine will work very well with this. There is no way to assign a different hot-key to sage. When you click on a feed in the sidebar, Sage always opens that feed in the foremost Firefox window, even if you have more than one browser window open ( I.E. </p><p>About half of my RSS feeds disappeared from my "Sage Feeds" folder, along with all of the separators. The new problem is that when I click on the "Check Feed" button, nothing happens. The first person who wrote about the issue also has activated the "e-mail this" feature for his/her feedburner page: could that be the reason?) Sage 1.3.6, Firefox 1.5, Windows XP Pro <a href="http://comvurgent.com/xp-home/xp-home-ed-add-hardware-error.html">http://comvurgent.com/xp-home/xp-home-ed-add-hardware-error.html</a> I tried uninstalling and reinstalling Sage and it is still broken. </p><p>We tried to upgrade to SP3. Had to re-install them all. if so, and if you've got the time, try sending an installation log through to the moderators: Gayle B, "If you are experiencing installation issues...", 06:20pm Oct 12, 2005 CDTlove, b <h2 id="9">Please try the request again. </h2></p><p>After working on XP machines over the years, I have found that some "computer makers" do not recommend a setting higher than 1536mb. I'm not sure if it's related to my tabbrowser prefrences or not. I am logged in as system administrator. Does anyone respond to these error reports? </p><p>Flag Permalink This was helpful (0) Collapse - Make and Model by resqtech / November 24, 2009 5:29 AM PST In reply to: Sorry but without make and model Board: Intel However, it's not reading custom styles. Disable the onboard sound during the isntall of XP SP1 then be sure not to connect to the internet and install SP3 immediately. <a href="http://comvurgent.com/xp-home/xp-home-won-t-install-unknown-hard-error.html">weblink</a> Any number above 512, but not over 768 ram = 1536mb virtual. </p><p>It booted fine except for errors stating that it required SP2 or higher to run certain apps. Ctrl click in OSX is the same as a right mouse click. However, the actual IETF draft clearly states: atom:link elements MAY have a "rel" attribute that indicates the link relation type. They get the free advice and charge for it.So back to you. </p><p>Several functions may not work. Before, it was instantaneous, not its atleast a couple of seconds or longer depending on how many unread entries there are. However, I ultimately found a way to trick the system into a working 4.9 (except for CDDB support on one of the machines), using a technique that I documented on this Back to top #3 cj500 cj500 Topic Starter Members 19 posts OFFLINE Local time:01:40 PM Posted 22 November 2005 - 08:02 AM thanks i will give it a try Back </p><p>More info at Microsoft Security Bulletin Advance Notification Important Information The Elder Geek sites contain many articles and suggestions for modifying the Windows operating system. This works just fine. If you manually delete this folder you can no longer add / view feeds. Some software problems might occur in the update process if there is a compatibility problem. </p><p>The other displayed an error at the end of the QuickTime installation sequence, but the full iTunes 6 + QuickTime update completed successfully nonetheless.--Lauren-- Oct 12, 2005 11:06 PM Helpful (0) This also helps explain why some people have had problems and some have not. </p> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> <footer id="fh5co-footer"> <div class="container"> <div class="row"> <div class="col-md-10 col-md-offset-1 text-center"> <p>© Copyright 2017 <span>comvurgent.com</span>. All rights reserved.</p> </div> </div> </div> </footer> <!-- jQuery --> <script src="http://comvurgent.com/js/jquery.min.js"></script> <!-- jQuery Easing --> <script src="http://comvurgent.com/js/jquery.easing.1.3.js"></script> <!-- Bootstrap --> <script src="http://comvurgent.com/js/bootstrap.min.js"></script> <!-- Waypoints --> <script src="http://comvurgent.com/js/jquery.waypoints.min.js"></script> <!-- Magnific Popup --> <script src="http://comvurgent.com/js/jquery.magnific-popup.min.js"></script> <!-- Main JS --> <script src="http://comvurgent.com/js/main.js"></script> </body> </html>